Over Ons

Onze Visie & Missie

_

Het Belgian Impact Team helpt dagelijks mensen naar een gezonde(re) en actieve(re) levensstijl. Een gemotiveerd team van lifestyle coaches zet zich dagelijks met veel enthousiasme in om mensen te motiveren in het behalen van hun doelstellingen.  

Heel wat mensen hebben het moeilijk om een balans te vinden in een blijvende gezonde en actieve levensstijl. Resultaten boeken gaat meestal wel vlot, resultaten behouden is vaak wat moeilijker. Wij zoeken een balans tussen deze twee aspecten, om zo een levenslang resultaat te kunnen ontwikkelen. Een uitgebalanceerd leven op een simpele en leuke manier, daar staan we voor! Een goeie gezondheid, niet voor even, maar voor het leven!

35+Jaar Ervaring
500+Leden
20+Expert Trainers
100%Fun & motivatie

Herken je ook deze kwaaltjes…  Je uitgeblust voelen? Een hele dag zin om te snacken? Snel ziek en last van bepaalde gezondheidskwaaltjes? Energiedipjes in de namiddag? Geen energie meer over om te sporten? Hoofdpijn, gewrichts-en spierpijn? Een droge huid? Een opgeblazen gevoel? Een trage vertering en constipatie? … Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie is het grootste deel van deze uitdagingen te wijten aan slechte voedingsgewoontes. Goed nieuws dus, want met ons Body Impact Plan kunnen we hiermee aan de slag!

Nieuwe Trend

_

Er heerst een stijgende druk van de maatschappij. Hierdoor moeten we presteren op verschillende vlakken, zowel in ons persoonlijk leven als in het professionele leven. Meer en meer mensen hebben moeite om de dagelijkse activiteiten met elkaar te combineren. Werken, sporten, voor je ouders zorgen, naar je vrienden gaan, tijd maken om gezond te eten, enz… én toch zouden we graag alles combineren. Dit zorgt voor heel wat stress en een dagelijkse rush in ons leven. Indien deze zaken niet met elkaar te combineren vallen, worden er keuzes gemaakt. Het aspect ‘gezondheid’ wordt hierdoor vaak naar achter geschoven. Geen tijd om gezond te eten of om te gaan sporten horen we dan ook dagelijks. Hierdoor komen we in een vicieuze cirkel, want we hebben een gezond én fit leven nodig om deze zaken te kunnen combineren.  

Start Your Journey