Start Today

Klantenervaringen

_

Anouk 

Ik ben Anouk, 21 jaar jong. Graag deel ik mijn verhaal met jullie. Sinds mijn tienerjaren ben ik steeds bezig geweest met crash diëten. Ik was namelijk niet anders gewoon van thuis. Ik was heel ongelukkig en had geen plezier in mijn leven. Ik vergeleek mij met alles en iedereen rondom mij en was het gelukkigst in mijn bed, helemaal afgezonderd van iedereen.

Meer Lezen

Ik had mij neergelegd bij het feit dat ik heel men leven wat voller zou zijn. Of dat probeerde ik mezelf alvast wijs te maken… De laatste jaren werden moeilijker én de kilo’s kwamen jaar na jaar bij. Beetje bij beetje werd ik steeds ongelukkiger met mezelf. En dan kwam gelukkig het moment dat ik in contact gekomen ben met mijn coaches.

Zij hebben mij gemotiveerd om mijn levensstijl over een totaal andere boeg te gooien. Ik had nooit durvendromen dat ik dit zou kunnen bereiken, maar dromen kunnen werkelijk uitkomen. Ik ben gelukkiger dan ooit en geniet met volle teugen van het leven.

Iets moois dat hieruit voortgevloeid is, is dat ik me niet meer vergelijk met anderen. Dag na dag blijf ik werken aan de beste versie van mezelf en dat maakt me zo gelukkig.

Ik accepteer mezelf hoe ik ben, ben fier op de weg dat ik afleg en daardoor blijf ik met veel plezier doorzetten. Dank u wel Belgian Impact Team!

#

Valerie 

Bij mij startte alles vorig jaar. Ik moest steeds grotere kledingsmaten kopen en de cijfers op de weegschaal werden allesbehalve leuk. Op een bepaald moment maakte ik de klik dat het zo niet meer verder kon. Ik at ongezond en voelde me niet goed in mijn vel. Ik schaamde me er zelfs voor… Uiteindelijk heb ik heel sceptisch de stap genomen om te gaan luisteren naar het Body Impact Plan.

Meer Lezen

Ik wou stiekem toch wel weten wat het inhield en hoe ze me verder konden helpen. Allereerst ben ik begonnen met uitgebalanceerder te gaan eten. Vooral bewuster geworden van wat ik allemaal in mijn lichaam stopte en daarbovenop wat extra gaan bewegen. Dit allemaal met een super begeleiding van mijn coach die elke dag met advies en tips klaarstaat! Na enkele weken boekte ik al fantastische resultaten.

Ik voel me energieker en heb geen namiddagdipjes meer. Dit is enorm veel waard voor mij, want wie wilt er nu niet ernergiek door het leven gaan. Ook ben ik veel sportiever geworden, want ik deed nooit aan sport. Nu sport ik steeds mee met de groepslessen van het Body Impact Plan. De energie en het enthousiasme van de groep maakt het zo fijn om te doen! Ondertussen ben ik 8kg kwijt, waarvan 9% vetmassa minder en 9% spiermassa aangekomen. Mijn lichaam en silhouet veranderen nog alle dagen. Ik voel me beter dan ooit tevoren en schaam me ook niet meer.

1% beter elke dag en ik ben ervan overtuigd dat ik mijn doelen zal bereiken! Dank u wel Belgian Impact Team!

#

Jennifer 

Mijn verhaal startte 4 jaar geleden, toen ik 21 jaar was. In het begin was ik zeer sceptisch meegegaan naar een presentatie. Mijn partner was toen gestart met het ideaal ontbijt, maar ik dacht: ‘ik heb dit niet nodig’. Ik ben altijd mager geweest dus ik zag het nut er niet van in. Ondanks dat ik altijd mager was, at ik heel ongezond. Ik kon wel 5 keer per week frietjes halen in de frituur. Dat was mijn favoriete plaats!

Meer Lezen

Mijn partner voelde na enkele dagen reeds resultaat. Stiekem werd ik jaloers op zijn humeur én zijn goed gevoel. Want desondanks ik niet snel aankom, voelde ik me toch niet super in mijn vel. Ik besefte dat de levensstijl die ik had echt héél ongezond was. Ik haalde 21u ’s avonds nooit én deed daarbovenop na mijn werk nog eens extra dutjes. Mijn vriend daarentegen ging nog sporten en bruiste van energie. Ik wou dat ook…

Uiteindelijk ben ik ook gestart met het ontbijt en wauw, wat een verschil. Na drie dagen voelde ik enorm veel verschil naar vitaliteit toe.
Het is dag en nacht verschil met vroeger. Ik heb geen dipjes meer doorheen de dag en heb het gevoel dat ik alles aan kan. Nu kan ik laat opblijven én vroeg opstaan én ga ik ’s morgens om 6u naar de fitness. ’s Avonds doe ik nog eens mee aan de groepslessen in de fitclub. Ik hou van mijn nieuwe, gezonde levensstijl.

Ik schommelde altijd rond de 49kg, dit vond ik helemaal niet fijn. Nu ben ik 3 kg in magere spiermassa bijgekomen en weeg ik 52kg. Ondanks dat ik bijgekomen ben, heb ik toch mijn vetpercentage met 4% kunnen doen dalen. Maar vooral: ik voel me 10 keer beter als vroeger!!

Bedankt Belgian Impact Team.

#

Anny 

Ik ben Anny! 70+, een echte dame verraad nooit haar echte leeftijd. Al 6 jaar gebruik ik elke ochtend het uitgebalanceerd ontbijt van het Body Impact Plan. Ik maak er wel mijn eigen creaties van. Wat ik nog toevoeg is gember, kurkuma, een stuk fruit en wat olijfolie. Mijn favoriete product dat mijn leven heel wat aangenamer maakt is de multivezeldrank. Dit heeft zo’n positief effect op mijn spijsverteringsstelsel, mijn kwaliteit van leven is enorm verbeterd.

Meer Lezen

Dankzij de gezonde en actieve levensstijl ben ik nog steeds fit genoeg om wekelijks 1 namiddag voor mijn achterkleinkinderen (2j en 4j) te zorgen en kan ik ze nog makkelijk volgen! Bedankt aan alle coaches voor de inspiratie en het enthousiasme op dagelijkse basis.

#

Inne 

Ik ben altijd al mager van postuur geweest. Vaak kreeg ik op straat vreemde blikken en hoorde ik geroezemoes van mensen die langs me liepen. Ik wist wel waarover ze het hadden, er passeerde precies een skelet. Regelmatig kreeg ik de vraag: “Eet jij wel genoeg, meisje?” of wilden mensen me informeren over de eetstoornis ‘anorexia nervosa’, wat zeer confronterend was. Ik had helemaal geen eetstoornis. Ik wilde gewoon normaal zijn, een normaal lichaamsgewicht hebben, net zoals iedereen rondom mij.

Meer Lezen

Ik ben altijd al een ‘sportieveling’ geweest. Mijn sport, dansen, beoefende ik een zestal uur per week, soms zelfs meer. Daarnaast zag mijn voeding er over het algemeen goed uit. Ondanks dit alles bleef ik mijn magere postuur behouden. Wat deed ik verkeerd? Ik sportte regelmatig, ik at meer dan voldoende (soms zelfs te veel), ik was nooit ziek.. Ik was gezond, toch?

#BodyImpactPlan, Niets voor mij.. Of juist wel?

Rond maart 2016 leerde ik het #BodyImpactPlan kennen via mijn mama. Ik stond er redelijk sceptisch tegenover. Toch steunde ik haar hierin, zolang ze mij er maar niet mee lastigviel. Tenslotte helpt dit mensen hun gewicht te controleren, niets voor mij dus.. Of juist wel?

Afgestudeerd! Eindelijk kon ik starten met hogere studies. Ik ging Toegepaste Psychologie studeren in Kortrijk, waardoor ik maar liefst elke dag vier uur kwijt was door het pendelen. Hierdoor moest ik stoppen met de hobby die ik al van kleins af aan deed, dansen.

Het tweede jaar had ik opnieuw wat meer tijd. De Fitclub waar mama actief in was organiseerde twee keer per week een bootcamp. Ze stelde direct voor om samen met haar mee te gaan sporten. Dat was het begin van mijn nieuwe levensstijl.

Mijn ‘gezonde levensstijl’ bleek eigenlijk niet zo gezond te zijn. Ik at veel te veel, louter omdat ik gewicht wilde bijkomen, maar helemaal niet uitgebalanceerd. De coaches leerden me veel over voeding en beweging en wat nu precies een gezonde en actieve levensstijl inhoudt.

Al snel zag ik mijn lichaam evolueren. Mijn gewicht, voornamelijk mijn spiermassa, steeg iedere maand meer en meer. Ik merkte dat de mensen in mijn omgeving minder snel opmerkingen maakten over mijn verschijning. Gedaan met het dragen van trainingsbroeken en lange mouwen. Ik heb een lichaam waar ik fier op mag zijn, en niemand die me dit nog kan afnemen!

#

Lara 

Mijn naam is Lara, 22 jaar oud en ik ben al een jaar deel van het Belgian Impact Team. Al van toen ik heel jong was, leed ik aan zware atopische eczeem, een gigantische droge huid met overal jeukende plekken. Toen ik mijn 18e verjaardag vierde werd het eczeem steeds intenser en kreeg ik nog meer rode plekken. Als jong meisje was ik enorm beschaamd over mijn uiterlijk en droeg ik vaak lange mouwen (ook bij een temperatuur van 30°C) om zo toch die verschrikkelijke plekken te bedekken.

Meer Lezen

Ik ben raad gaan vragen bij allerlei specialisten en dokters, maar jammer genoeg zonder enig succes. Tijdens de zomervakantie van 2019 nam ik de stap naar een gezondere levensstijl. Ik wou mezelf beter verzorgen en gewoon gezonder door het leven gaan. Hiervoor kwam ik terecht bij het Belgian Impact Team en de resultaten volgden al heel snel.

Het gewichtsverlies was fantastisch, heel snel -5 kilogram, maar nog belangrijker was dat ik door de gezonde voeding heel snel verandering zag in te toestand van mijn huid.

Na een tijdje begon ik de SKIN-producten te gebruiken en toen veranderde alles. Mijn huid ziet er supergezond uit en voelt zacht aan. Het eczeem op mijn lichaam is volledig verdwenen en ik kan niet gelukkiger zijn. Ik kan alles zonder enig probleem gebruiken, omdat de producten gemaakt zijn op basis van Aloë Vera en geen chemische ingrediënten bevatten. Ik zou nooit meer zonder deze producten kunnen. Het heeft mijn leven en mijn zelfvertrouwen compleet veranderd!

Het tweede jaar had ik opnieuw wat meer tijd. De Fitclub waar mama actief in was organiseerde twee keer per week een bootcamp. Ze stelde direct voor om samen met haar mee te gaan sporten. Dat was het begin van mijn nieuwe levensstijl.

Mijn ‘gezonde levensstijl’ bleek eigenlijk niet zo gezond te zijn. Ik at veel te veel, louter omdat ik gewicht wilde bijkomen, maar helemaal niet uitgebalanceerd. De coaches leerden me veel over voeding en beweging en wat nu precies een gezonde en actieve levensstijl inhoudt.

#

Sibert 

Ik ben Sibert, 30j en woog begin dit jaar 85 kilo voor 176cm. Toen ik besloot om met het #bodyimpactplante starten had ik als de strong viking run 19km uit te lopen zonder obstakels over te slaan. Dankzij het makkelijke vijf maaltijdenplanen een wijziging in mentaliteit, levenstijl en voeding ben ik op net geen 4 maand tijd 15 kilo kwijt gespeeld en is mijn spiermassa gestegen van 76% naar 86%. Mijn vetmassa zit nu onder de 8% ipv 21%.

Meer Lezen

Maar vooral belangrijk, ik heb bakken vitaliteitvoor mijn trainingen te doen in de fitness, het obstakel parcours en te gaan lopen. Ipv 36min voor 5km te lopen, loop ik nu 12km in minder dan een uur. En op het obstakel parcours slinger ik rond als een aapje. Ik voel me weer 21jaar en ben het #bodyimpactplanen het Belgian Impact Team daar enormdankbaar voor. Om nog maar te zwijgen van de geweldige groep mensen die ik heb mogen ontmoeten.

#

Alessandra 

Hadden ze mij 4 maand geleden gezegd dat ik mij vandaag zo zou voelen, had ik dit nooit geloofd. “Hoe kon ik nu blij, enthousiast, vrolijk en in topvorm zijn?”, vroeg ik me af. Ik heb een auto-immuunziekte dat moeilijk onder controle raakt. Kortom ik zat vol zelfbeklag en voelde me heel slecht in mijn vel. Daarbovenop heb ik nog eens 4 prachtige energieke kinderen, die enorm veel energie vragen van mijn lichaam.

Meer Lezen

Als mama wil je steeds klaarstaan voor je kinderen, maar hoe doe je dat als je lichaam tegenstribbelt? Op een dag had ik er echt genoeg van! Dat eeuwige moe zijn en de extra kilo’s die maar bleven bijkomen door de zwangerschappen en cortisone kuren. Dat er iets moest veranderen, dat wist ik. Maar hoe? Ga ik dit wel kunnen? Welke hulp heb ik hierbij nodig? Veel vragen staken de kop op.

Ik besloot alvast een afspraak te maken om eens te horen wat het Body Impact Plan inhield. Ik kreeg hierbij duidelijke info én een plan. Oef! Ik wist nu welke richting ik uit moest én vooral: er stond elke dag iemand voor me klaar. Dat voelde heel goed en ik zag ernaar uit om te starten! Ik had voor het eerst het gevoel dat dit echt iets voor mij kon zijn.

Extra kilo’s gingen eraf en mijn energiepijl ging omhoog. Doordat de voeding ook vloeibaar gedronken kan worden en ultra licht verteerbaar is, gaf het mijn buik de rust die het nodig had. Ik had voor het eerst het allerbeste resultaat gelinkt aan mijn auto-immuunziekte.

Dit alles gaf me mentaal zo’n enorme boost dat ik voortaan dus WEL vrolijk door het leven kan gaan. Ik zou nooit meer terug willen naar vroeger. Ik sta elke dag met vol enthousiasme klaar om mijn kinderen te entertainen én daarbovenop doe ik nog eens mee aan alle groepslessen. Ook heb ik de energie gevonden om gezond te koken. Dé ideale combinatie dus. Mijn leven is compleet veranderd, ik ben een andere ‘ik’ geworden. Dat is voor mij “gelukkkig zijn”.

#

Start Your Journey